Despre noi

Despre RCAD SOFTWARE

Suntem o companie infiintata in 1993, specializata in software si servicii CAD pentru: topografie, proiectare de drumuri si poduri, conversie de fisiere VDAFS in DXF si frezarea NC a suprafetelor, proiectare de mobilier si case din lemn.

Am creat propriul nostru sistem CAD, numit RCAD. RCAD este specializat pentru 3D si un numar mare de entitati. Am dorit ca RCAD sa fie simplu, sa necesite resurse mici de memorie, procesor si placa grafica si sa poata rula pe orice versiune de Windows, incepand cu Windows 98, pana la Windows 11.
Pentru RCAD am facut doua aplicatii: RTOPO, specializata in topografie si VDAFS to DXF and NC, specializata in conversie de fisiere VDAFS si frezarea NC a suprafetelor. Vor urma si alte aplicatii.

Nu am neglijat nici sistemele CAD clasice, ca AutoCAD si IntelliCAD, pentru care am facut aplicatiile:
Triangulation for AutoCAD,
Triangulation for IntelliCAD,
3Dintersection,
Developed Section,
– FURNIT-Design of furniture,
– GWB-Get wooden beams.

Alaturi de acestea, avem o experienta de peste 30 de ani in realizarea de programe si servicii pentru proiectarea de drumuri si poduri. Programele au fost grupate sub numele de RROAD. Iata cateva exemple: prelucrari si calcule topografice si hidrologice, generare automata de desene de drumuri si poduri, proiectare automata 3D de poduri cu grinzi din beton, proiectare de podete si consolidari, armare coloane forate sau ziduri si animatie 3D. Zeci de proiecte la care am fost asociati au fost deja executate (puteti vedea aici lista podurilor).

Programele noastre au un pret mic, sunt simple si raspund problemelor practice pentru sute de clienti din toata lumea.

Furnizam suport tehnic gratuit, prin email si adaptam continuu programele noastre la cerintele clientilor.

Puteti de asemenea descarca si utiliza versiuni de incercare ale programelor sau ne puteti trimite datele dvs. de intrare si vom rula noi programele.

Daca considerati ca un program va este util, puteti sa cumparati o licenta sau mai multe.