Frezare 3D cu CNC din DXF

Frezare 3D cu CNC din DXF
VDAFS to DXF and NC Converter and Viewer 2.8

Converteste fisiere de tip VDAFS in fisiere de tip DXF (in entitati 3DFACE) si genereaza programul NC pentru frezarea suprafetelor dupa niste traiectorii paralele cu axele masinii.
Din fisierele VDAFS se interpreteaza entitatile de tip PSET, FACE (create din entitati de tip SURF si CONS) si cele de tip SURF.

Entitatile 3DFace pot sa rezulte, de asemenea, din entitati 3DFace sau 3DMesh din fisiere DXF sau DWG, din fisiere STL ASCII generate de AutoCAD pentru solide sau din comenzi 3DFace, din RCAD.

Entitatile 3DFace ce descriu suprafata pot sa fie intersectate sau neimbinate perfect pe laturi! Oricum, freza cu cap semisferic va fi intotdeauna deasupra si tangenta la ansamblul de entitati 3DFace! Puteti sa impartiti piesa in 2 parti, printr-un plan orizontal sau o suprafata oarecare de separare si puteti calcula aria 3D, volumul si centrul de greutate al unor corpuri marginite de entitati 3DFACE.

Nucleul grafic RCAD, distribuit impreuna cu VDAFS TO DXF and NC Converter and Viewer, furnizeaza reprezentari grafice OPENGL in timp real (orbit, pan, zoom, shading, lighting si motion path animation).
Documentatia VDAFS to DXF and NC.

Cerinte: Windows 98/XP/Vista/7/8/10/11 (32 sau 64 bits).

Cumparati   Download trial version

Exemple: