Despre noi

Despre RCAD SOFTWARE

Suntem o companie software specializata in CAD-CAM pentru: topografie, aplicatii AutoCAD si IntelliCAD, conversie de fisiere VDAFS in DXF si frezarea NC a suprafetelor, proiectare de mobilier si proiectare de drumuri si poduri.

Am creat propriul nostru sistem CAD, numit RCAD. RCAD este specializat pentru 3D si un numar mare de entitati. Am dorit ca RCAD sa fie simplu, sa necesite resurse mici de memorie, procesor si placa grafica si sa poata rula pe orice versiune de Windows, incepand cu Windows 98, pana la Windows 8.1.
Pentru RCAD am facut doua aplicatii: RTOPO, specializata in topografie si VDAFS to DXF and NC, specializata in conversie de fisiere VDAFS si frezarea NC a suprafetelor. Vor urma si alte aplicatii.

Nu am neglijat nici sistemele CAD clasice, ca AutoCAD si IntelliCAD, pentru care am facut aplicatiile:
Triangulation for AutoCAD,
Triangulation for IntelliCAD,
3Dintersection,
Developed Section,
–¬†FURNIT-Design of furniture.

Alaturi de acestea, avem experienta, am realizat conform specificatiilor clientilor si am livrat programe si servicii in proiectarea de drumuri si poduri. Programele au fost grupate sub numele de RROAD. Iata cateva exemple: prelucrari si calcule topografice si hidrologice, editare automata de desene de drumuri si poduri, armare automata 3D, de poduri cu grinzi, proiectare de podete, armare coloane forate sau ziduri si animatie 3D.

Programele noastre au un pret mic, sunt simple si raspund problemelor practice pentru sute de clienti din toata lumea.

Furnizam suport tehnic gratuit, prin email si adaptam continuu programele noastre la cerintele clientilor.

Puteti descarca si utiliza in mod gratuit programele noastre in perioada de incercare. Daca considerati ca un program va este util, trebuie sa cumparati o prima licenta. Dupa aceasta, puteti cumpara, oricand ulterior, alte licente ale programului, la un pret mult mai mic! O noua licenta achizitionata va asigura si actualizarea la ultima versiune a tuturor licentelor programului!